VÆR DEN BEDSTE UDGAVE AF DIG - Lad aldrig noget menneske tage dine drømme fra dig

Life Coaching

Life Coaching – hvorfor & hvad?

En Coach er en mentor og en motivator, der via spørgeteknikker og relevant baggrund kan hjælpe dig videre på din vej. Uanset hvor du står i dit liv, kan life coaching være et enormt redskab til at skabe vedvarende positive forandringer dit liv og også bane vejen for en ny retning for, hvor du gerne vil hen. Coaching handler især også om at hjælpe dig til en større bevidsthed omkring dig selv, dine tanker, dine følelser og dine handlemønstre. Jeg kan hjælpe dig med at genvinde glæden i livet, udnytte de gaver du er født med – og generelt også inspirere og motivere dig til at få det mest mulige ud af dit liv.

coaching hos Britt Kjær OvergaardBe Change er en ny retning inden for coaching (2014) forstået på den måde, at vi går et trin dybere og får derved bedre fat i de ting, der rører sig på dine inderste planer. Jeg coacher dig ud fra en Be Change Mastermodel (Personlig Life Coaching), der indeholder elementer fra bl.a. NLP og Gestaltterapien og går i dybden med:

 • Personlig identitet
 • Mønsterbrud
 • Mentaltræning/bevidsthed
 • Nonverbal kommunikation

Målet med coachingen er at gøre dig til et friere menneske, der finder stor glæde ved livet – uanset dit mål og dit hjertetema. Det er målrettet coaching, hvor vi arbejder i dybden med dine kompetencer & dine værdier. Vi får afslutningsvis lavet en handlingsplan, som du kan arbejde videre med. Jeg vil motivere dig og støtte dig i hele processen.


Life Coaching – for hvem?

Vi har alle brug for en Coach på forskellige tidspunkter i livet. En Coach, der kan hjælpe os med at finde svarene i os selv, for sandheden findes i dig. Din sandhed. Du bør vælge en coach, som du føler den rette kemi med, og som har en relevant baggrund for at kunne hjælpe dig med lige netop det, du har brug for.

En Be Change Coach er en coach, der har gået vejen selv. Det har jeg også, og derfor kan du forvente, at jeg har en personlig erfaring som ballast til at kunne hjælpe dig bedst muligt. At blive bevidst omkring vores færden, og hvad vi er styret af, gør os i stand til at forstå, hvad der i virkeligheden forhindrer os i at nå vores mål – eller at leve det liv, vi virkelig ønsker. De fleste af os ender desværre med at leve et mellemtilfreds liv, fordi vi hellere vil passe ind end at udleve vores drømme.

Jeg kan coache dig på alle livets områder og har især stærke kompetencer, hvis du ønsker:

 • At finde mere hjem til dig selv
 • At skabe positive forandringer i dit liv
 • At finde mere rum til udfolde den, du i virkeligheden er
 • At finde frem til min passion (hjertetema)
 • At arbejde på kompetencer, der skaber større selvværd
 • At skabe større klarhed i dit liv
 • At få mere overskud på jobbet, i forholdet, i hverdagen
 • At blive hovedpersonen i dit eget liv

forandring i dit liv

Ud over at være Coach har jeg flere uddannelser på den spirituelle bane bl.a. inden for Gendai Reiki, og sessionerne
vil derfor også have en healende effekt (ro & balance).

* Bemærk at jeg er Life Coach, hvilket ikke er det samme som en terapeut.


 

Life Coaching – Pris & Varighed

En coaching session varer ca. 1 time og foregår pt. via Skype/telefon eller hos mig privat på adressen Assensvej 42, 5591 Gelsted. I så fald du har det bedre med, at det foregår hos dig, og du bor inden for rækkevidde af Middelfart, kommer jeg også til dig.

Walk the Talk Coaching

Jeg har lyst til at sige, at vi mennesker er nogle sjove skabninger. Vi kan sige nok så mange gange til os selv ”nu gør jeg det!” ”Nu vil jeg” ” I morgen starter jeg”. Vi kan også være gode til at få startet på projekter, vi ved gør os godt, og alligevel kommer vores indgroede vaner og gamle handlemønstre ret hurtigt tilbage igen – hvis ikke vi selv gør en aktiv indsats for, at de ikke skal. Det er derfor, vi har brug for coaching & mentoring.

Walk the Talk handler om at tage hånd om dig selv – og få hjælp til hvordan du tager ansvaret for dit eget liv og det, du gerne vil opnå. Det er ikke muligt at være ovenud lykkelig hver eneste dag (for de fleste i alt fald), men det er mere end muligt at opnå langt større glæde, lykke og flow i hverdagen gennem bevidste handlinger. Det handler om dine overbevisninger, og hvad du går og fortæller dig selv.

Jeg tilbyder coaching sessioner man-fre kl. 17.00-20.00 – eller efter anden aftale.nyt liv. gammelt liv

Din investering i dig selv: Pris pr. session: kr. 850,- inkl. moms / Personligt forløb af 3 sessioner: kr. 2300,- inkl. moms.

Har du behov for at vide mere om min baggrund, kan du læse det hele på min LinkedIn profil

 


Du kan connecte med mig på Instagram eller på Facebook, hvis du har lyst? Det er altid dejligt at sætte ansigt på.
Du kan også se mine inspirations videoer på Youtube
Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte mig, hvis der er noget, du vil spørge om, eller som jeg kan hjælpe dig med.

Leave a reply

Your email address will not be published.