Filosofi – Moderne Spiritualitet

Hvad er det for en størrelse?


Jeg har defineret min vision:
“Mit liv er værdifuldt. Jeg vælger at leve mit liv fuldt ud og med et åbent hjerte. Hver dag.”

Hvad er din vision for dig selv i verden? …………………


I min verden er det plads til det enkelte individ. Troen på, at der er mere mellem himmel og jord. Troen på at vi kommer længst ved en ikke dømmende adfærd, kærlighed, respekt og frem for alt tilgivelse. Troen på at verden kan blive et langt bedre sted i harmoni med os selv og med naturen. Det starter i os selv. Starter vi der, kommer vi langt. Jeg tør godt at sige, at jeg er spirituel. Moderne spirituel. I den forstand at jeg lever et ganske almindeligt liv uden en iscenesat religion, men at jeg har opdaget nøglen til et bedre liv for mig selv og dem, der giver mig lov. Et mere harmonisk liv i ro & balance, og mit mål er et liv i overflod på alle planer. Jeg tror på, at vi er på vej ind i et energiskifte. Et skift væk fra stress, jag og egobaserede handlinger. Et skift over imod kærligheden og at få lov at mærke os selv. Hvad der føles mest rigtigt for os og for hinanden.


 

Tak er kun et fattigt ord. Kender du følelsen af VIRKELIG at være taknemmelig? Så du kan mærke det dybt ind i hjertet? Livet er én lang læring, og jeg tror ikke, vi kender lykken, førend vi har oplevet, hvad det vil sige at være ulykkelig. Med taknemmelighed kommer vi rigtigt langt, og der er faktisk meget mere at være taknemmelig for, end vi måske lige regner med. Tænk bare på, hvor fantastisk en organisme vores krop er. Luften vi trækker ind utallige gange hvert eneste minut. Den energi, der omgiver os alle vegne, og som danner grundlag for vores eksistens.


 

Når vi lærer at være mindful i nuet, kan det nærmest føles som ren magi. Inspireret af Rhonda Byrnes bøger og film opdagede jeg, hvad det vil sige at kunne mærke taknemmelighed i hjertet. Kombineret med kærlighed blev det så stærkt og dybt for mig, at det forandrede mit liv. Min måde at se mig selv på. Min måde at anskue verden på. Jeg lærte at begynde at acceptere mig selv. Alle sider af mig selv. Selv de grumme skyggesider og de svage sider. Min rejse gennem mindfulness, meditationer og Be Change Coaching har forstærket denne forankring, og jeg kan kun anbefale dig på det varmeste at tage den rejse for dig selv. Det giver dit liv et nyt perspektiv. Det har det gjort for mig i den forstand, at det er slut med at tænke dårlige tanker om mig selv. Slut med at skulle leve op til alle andres krav og forventninger. Slut med at stresse rundt og fuldstændig glemme at være nærværende med mig selv, med nuet og med andre.

Tak fordi du kiggede forbi min side. Jeg håber, at jeg har kunne inspirere dig til at få lyst til at udforske livet fra nye vinkler og kontakt mig endelig, hvis du er blevet nysgerrig.

Kærligst Britt

Du kan connecte med mig på Instagram eller på Facebook, hvis du har lyst? Det er altid dejligt at sætte ansigt på.
Du kan også se mine inspirations videoer på Youtube
Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte mig, hvis der er noget, du vil spørge om, eller som jeg kan hjælpe dig med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *